avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Drepturile Intimatului
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Drepturile Intimatului

-Ma numesc George B., si sint din Bucuresti. -In 2015, mergind in concediu la Zarnesti, (Bv.), lipsind de la masina,circa 2 ore,mi sa spart masina,(spargind un geam de la port-bagaj). -Mi sa furat un rucsac, cu acte,chei,bani,etc. -La intoarcea la masina, vazind cele intimplate, m-am deplasat la politia Zarnesti,unde am dat o declaratie,mi sau luat amprentele,dar sau prelevat Amprente si de pe masina pt. prinderea faptasului.-In 2016,s-a deschis un dosar penal.-Am fost citat de 2 ori,la Judecatoria Zarnesti, unde mi sa luat din nou declaratie.-Am rugat, instanta, sa nu mai fiu citat,pt.ca nu ma pot deplasa (Invoindu-ma de la serviciu, cheltuind: timp si bani),tot timpul 400 de Km.,si ca renunt,la ori-ce pretentii, materiale.-De asemenea, am Notificat cele mentionate mai sus, si am trimis-o online-, catre Presedintele Curtii de Apel Brasov.(acolo unde se judeca dosarul).-Acum,in ciuda Notificarii trimise,a Solicitarii de a se mentiona: ca Nu Mai Doresc sa fiu chemat in instanta,(la Bv.)-ca intimat-, nemai-avind nici-o pretentie la nimeni, sint din nou citat.-Ma simt hartuit de toate aceste proceduri, si vreau sa stiu, ce se intimpla, daca nu ma mai prezint, intru-cit,eu,repet,:nu mai am nici-o pretentie de la nimeni, dorind doar sa fiu lasat in pace, sa i-mi vad de viata mea.-Desi sint parte intimata/vatamata, sint in continuare ,,pedepsit", sa cheltuiesc timp, si alti bani,pt a fii prezent,(pot/no pot),acolo unde sint citat.-Astept un raspuns/sfat autorizat, pt.care va multumesc Anticipat.!-Cu respect G.B.-Bucuresti.
Cel mai recent răspuns: Dumitru-George , utilizator 18:03, 19 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc frumos ! pt.raspuns, dar ma intereseaza, daca pot fii amendat pt. neprezentare, sau fortat (adus) sa ma prezint.-Cu multumiri anticipate:George B.-Bucuresti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitatea de intimat : ce inseamna? dgrsj dgrsj Locuiesc in Bucuresti - sector 5 Pe 15.09.2016 mi s-a furat numarul de inmatriculare la masina. Am chemat politia:poze,proces verbal,declaratie la politie si ... (vezi toată discuția)
Am-fost-citat-ca-intervenient-fortat-dupa-1-an-de-la-o-usoara-tamponare. gingashu88 gingashu88 Am fost citat ca interveninent fortat pt o mica tamponare eu avand asigurare la Euroins si cel ku kre am fakt accident la Casco eu fiind vinovat pt neacordare ... (vezi toată discuția)
Model întâmpinare recurs Raduq1 Raduq1 Buna ziua. As avea mare nevoie de un model de intampinare pt recurs in situatia pe care o voi prezenta cat mai scurt si la obiect : Mi-am vandut masina la ... (vezi toată discuția)