avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cumparare auto din Romania
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cumparare auto din Romania

buna ziua!

as dori sa cumpar o masina inmatriculata in romania,
masina are numere de inmatriculare din judetul neamt, prorpietar in acte (civ si talon) este cel din judetul neamt care a vandut masina unei persoane din bucuresti cu care a facut contract v-c.
cel din bucuresti nu a inscris masina la primaria de care apartine...
eu as vrea sa cumpar masina de la el, cum ar trebui sa procedez? ce acte trebuiue sa primesc de la el pt a putea inmatricula masina pe numele meu? am nevoie de certificatul fiscal de la cel din bucuresti, o sa-mi trebuiasca si certificatul fiscal de la cel din neamt?

multumesc!
Ultima modificare: Joi, 15 Martie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Vanzatorul nu imi da certificat fiscal elena cailean elena cailean buna ziua. am cumparat in februarie o masina, de la un domn din bistrita, domiciliat in bistrita. masina era adusa in decembrie din germania, si avea deja ... (vezi toată discuția)
Am vandut masina fara certificat fiscal cyberpunk cyberpunk Buna ziua. In urma cu un an jumatate am cumparat o masina fara certificat fiscal. Dupa 3 luni de circulat cu ea cu numere rosii, am vandut-o. La fel fara ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara fiscal DanielHerisanu DanielHerisanu Buna ziua, Eu am o problema serioasa referitoare la inmatricularea auto. Am cumparat o masina in data de 13.11.2015 la ora 19:00 vanzatorul fiind un om ... (vezi toată discuția)