avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Activitate Marlen22

Activitate Marlen22

Răspuns la discuția Problemă cu succesiunea
PARINTII L AU CRESCUT ASA CUM M AU CRESCUT SI PE MINE. LA EL ANTURAJUL ESTE PROBLEMA.II DAM BANI PT A NU FACE SCANDAL. DAR AM PUS PUNCT SI SPER SA NU AJUNGEM LA TRIBUNAL CU DEZMOSTENIREA.
Răspuns la discuția Problemă cu succesiunea
LEGAL ESTE, DAR TREBUIE DEZMOSTENIT,
Am o problema daca ma puteti ajuta. Bunicii din partea tatalui si tatal au decedat acum 2 ani si jumatate. Avem o casa la curte si un apartament de 2 camere. Eu, mama si fratele meu (25 ani) suntem unicii mostenitori.fratele meu a avut pensie de urmas pt. Ca a urmat liceul la seral. Pensia o cheltuia intr o zi pe tigari, bautura, apoi restul zilelor cerea inca de 2 ori pe atat. Nu a contribuit la intretinere,,,apa,curent.mancare,internet nici macar cu 1 leu. Mereu isi cere partea de la casa si de la apartament. In cazut in care el a fost intretinut si este in continuare, am dreptul impreuna cu mama sa l decadem din dreptul de mostenitor? O o data ce il intretinem si ii dam milioane pe luna, cum sa aibe tupeul sa si ceara partea? Ceva trebuie facut pt ca nu ne mai intelegem cu el.va rog sa ma ajutati!!!!!!

-Vă rog să nu mai postați exclusiv cu majuscule, este foarte greu de citit. Mulțumesc-
Si eu am aceeasi problema...numai ca avem fiecare casa lui si curtea lui. Nu este de acord nici cu dezmembrarea, nici cu partajul si nici sa faca cadastru (pe motiv ca nu are de gand sa vanda). Il pot da in judecata? Cine suporta toate cheltuielile. Mi le voi recupera? Am auzit ca daca se duce un executor judecatoresc si nu platesc o sa li se retraga banii din pensie sau salariu.

Am uitat sa mentionez ca fiecare din noi avem acte pe numele nostru. Bunicii fiecaruia au cumparat de la acelas proprietar si ne am trezit dupa atatia ani ca nu putem face cadastru fara acordul celuilalt penytru ca suntem intr o indiviziune.