avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Activitate gabrielagaburici

Activitate gabrielagaburici

Buna ziua. Am un imobil( o casa) data în chirie. Contractul este făcut cu o persoana juridică ( o firma) pe o perioadă de 1 an, cu posibilitatea de prelungire prin acordul scris al ambelor părți prin act adițional până la data expirării contractului și cu anunțarea părților cu minim 30 zile avans. Acest lucru nu s-a întâmplat, noi am trimis către chiriaș o notificare că nu dorim sa prelungim contractul. Contractul expiră luna aceasta pe 18 iar chiriașul nu dorește să părăsească locuința. Precizez că nu a plătit ultima chirie. Întrebarea mea este daca in data de 19 oct eu pot sa merg sa schimb iala locuinței în cazul în care nu va pleca. Contractul este inregistrat la Anaf.
Va multumesc
Răspuns la discuția adeverinta de la administratie
Multumesc frumos pentru raspuns. Am sa intreb cine e presedintele si am sa ii cer lui adeverinta. sincer pana acum doar la administrator am fost cand am avut nevoie de adeverinta pentru dosarul depus la ADP. In cazul in care nici presedintele nu vrea sa imi dea in scris ca vecinul s a mutat din bloc, la cine as putea sa ma duc? La primarie as putea? nu vreau decat o foaie ca vecinul nu mai locuieste la adresa respectiva.
Va multumesc anticipat,
buna ziua,
Mi s-a cerut de la ADP o adeverinta de la administratorul blocului unde locuiesc precum ca un vecin care avea un loc de parcare platit nu mai locuieste la adresa.
intrebare? administratorul poate refuza sa imi dea aceasta adeverinta?
Multumesc