avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... adeverinta de la administratie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

adeverinta de la administratie

buna ziua,
Mi s-a cerut de la ADP o adeverinta de la administratorul blocului unde locuiesc precum ca un vecin care avea un loc de parcare platit nu mai locuieste la adresa.
intrebare? administratorul poate refuza sa imi dea aceasta adeverinta?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: gabrielagaburici , utilizator 21:32, 22 Septembrie 2017
Da ,administratorul de imobil poate refuza emiterea adeverintei
Administratorul de imobil este angajatul asociatiei de proprietari cu limita de competenta de executie hotarari ale adunarii generale,decizii ale presedintelui si ale comitetului executiv
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintelr de asociatie care este facor decizional,care reprezinta si care apara interesele asociatiei si ale membrilor proprietari in relatiile si fata de terti-inclusiv in instanta
Solicitati presedintelui de asociatie sa dispuna redactarea inscrisului solicitat la ADP
Multumesc frumos pentru raspuns. Am sa intreb cine e presedintele si am sa ii cer lui adeverinta. sincer pana acum doar la administrator am fost cand am avut nevoie de adeverinta pentru dosarul depus la ADP. In cazul in care nici presedintele nu vrea sa imi dea in scris ca vecinul s a mutat din bloc, la cine as putea sa ma duc? La primarie as putea? nu vreau decat o foaie ca vecinul nu mai locuieste la adresa respectiva.
Va multumesc anticipat,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratie Raileanu Eugenia Maria Raileanu Eugenia Maria Eu ca Presedinte de bloc cu 66 apartamente intreb, Pot sa administrez blocul cu ce ar trebui facut, Mentionez ca nu intocmesc listele de intretinere le ... (vezi toată discuția)
Dubii decizie presedinte bloc MariaGeo MariaGeo Buna ziua, Va scriu in speranta ca poate ma puteti lamuri/ajuta cu o informatie. Din data de 1 nov familia Popescu s-a mutat din bloc ... (vezi toată discuția)
Dreptul la informare despre asociatia de proprietari din care fac parte andreiSRR andreiSRR Locuiesc intr-un bloc care si-a facut dpdv juridic o asociatie de proprietari. Am participat la adunarile de bloc unde s-a hotarat infiintarea acestei ... (vezi toată discuția)