am uitat sa spun un lucru succesiunea trebuia facuta dupa mama care a murit de mult timp 15 ani? cam cat m-ar costa pe mine si pe sora mea sa fac succesiunea? iar dupa tata care a murit de curand se mai face succesiunea?
Tatal meu a murit de curand ,mama demult timp aproape 15 ani,se poate face succesiunea la notariat pentru partaj,tin sa mentionez ca am o sora?As mai vrea sa intreb cum se procedeaza corect poti pune la vinzarea apartamentul si in acest timp sa se faca succesiunea? Cat costa deschiderea unei succesiuni si ce acte trebuie?
Sotia mea are gradul de handicap accentuat permanent nerevizuibil,ea are dreptul de a lucra cu mine cu contract de munca chiar daca primeste indemnizatia?
care este forma care trebuie respectata in cazul contractele de donatie sau de vinzare cumparare? daca socru meu vrea sa dea prin contract de vinzare cumparare unui fiu de al dansului trebuie sa se faca succesiunea mai intai sau trebuie si acordul celorlati copii ai dansului?
Socru meu doreste sa-i dea unuia dintre fiii sai o parte din teren pentru a si face casa si ca sa-i dea ,dansul vrea sa - i faca o adeverinta obtinuta de la primarie pt a-i ceda o parte din teren,este bine ce face? tin sa mentionez ca sotia dansului a murit acum 9 ani si mai are inca 8 copii.Ce trebuie sa faca legal?