avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... solicitare informatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

solicitare informatie

Socru meu doreste sa-i dea unuia dintre fiii sai o parte din teren pentru a si face casa si ca sa-i dea ,dansul vrea sa - i faca o adeverinta obtinuta de la primarie pt a-i ceda o parte din teren,este bine ce face? tin sa mentionez ca sotia dansului a murit acum 9 ani si mai are inca 8 copii.Ce trebuie sa faca legal?
Cel mai recent răspuns: danpower , utilizator 20:16, 24 Septembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
care este forma care trebuie respectata in cazul contractele de donatie sau de vinzare cumparare? daca socru meu vrea sa dea prin contract de vinzare cumparare unui fiu de al dansului trebuie sa se faca succesiunea mai intai sau trebuie si acordul celorlati copii ai dansului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vinzare sau donatie !? sleo sleo buna ziua tuturor ! ca mai tot romanul mai devreme sau mai tarziu te lovesti de acte,notar ,etc. se poate sa primesc si eu un sfat sau chiar o ... (vezi toată discuția)
Succesiune liluca liluca Buna ziua, Socrul meu a decedat anul acesta, soacra mea traieste si urmeaza sa faca succesiunea,are doi copii respectiv pe sotul meu si inca o fata,locuieste ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare marinica71 marinica71 tatal meu are un apartament achizitionat din prima casatorie .la acest apartament mostenitori suntem eu fratele meu si tatal meu.tatal meu imi poate vinde ... (vezi toată discuția)