avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Activitate cypryus79

Activitate cypryus79

Buna ziua!Ma numesc Ciprian Toma si am o intrebare referitor la decizia medicala asupra capacitatii de munca.Eu am Distrofie Musculara Progresiva fiind de gradul I grav si am lucrat 9 ani chiar daca sunt in fotoliu rulant. In 2017 m-am pensionat si nu mi-au dat definitiv, a fost cu revizuire in anul 2020.02.04....Acum, adica astazi sa prezentat mama cu actele sa le depuna si dupa mi-a dat iar pe 3 ani...la capacitatea de munca este scris "Pierduta in totalitate + capacitatea de autoingrijire" Boala care o am este o boala incurabila si care progreseaza , nu-i o problema de sanatate care sa se poata recupera medical cum se poate la alte boli.
Ce sa fac?Cum sa procedez, pentru-ca si asa imi e destul de dificil sa merg pe la usile lor sa nu mai spun ca nu au lift sau alte accesibilizari in cladiri.Va rog sa-mi scrie-ti la adresa de e-mail cypryus79cypryus@yahoo.com
Va multumesc!
Răspuns la discuția Șomaj sau anticipată?
cypryus79 a scris:

Buna ziua!Sunt persoana cu handicap grav si anul asta m-am pensionat dupa 9 ani 7 luni si 24 de zile iar pensia dupa ce au socotit cei de la casa de pensii,imi revine 520 de lei exact ca o persoana cu handicap care ar contiza 1 zi si apoi sa se pensioneze.Este corect ca dupa 9 ani de munca sa primesc 520 lei?Am depus toata documentatia la dosar cand m-am pensionat.Sunt nascut pe 24.07.1979 si am distrofie musculara.Astept un raspuns la e-mail :cypryus79cypryus@yahoo.com

Este mai avantajos sa intrati in somaj
Acesta va intra in calculul pensiei.
Luna si anul nasterii.

Luna 07 si anul 1979

Adica sa intru in somaj?
Răspuns la discuția Șomaj sau anticipată?
Buna ziua!Sunt persoana cu handicap grav si anul asta m-am pensionat dupa 9 ani 7 luni si 24 de zile iar pensia dupa ce au socotit cei de la casa de pensii,imi revine 520 de lei exact ca o persoana cu handicap care ar contiza 1 zi si apoi sa se pensioneze.Este corect ca dupa 9 ani de munca sa primesc 520 lei?Am depus toata documentatia la dosar cand m-am pensionat.Sunt nascut pe 24.07.1979 si am distrofie musculara.Astept un raspuns la e-mail :cypryus79cypryus@yahoo.com

Este mai avantajos sa intrati in somaj
Acesta va intra in calculul pensiei.
Luna si anul nasterii.