avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Activitate aioluc

Activitate aioluc

Da, am facut asta deja, insa nu-mi garanteaza ca voi primi bani inapoi vreodata.
Eu inca doresc sa cumpar acel apartament.
Intrebarea mea e daca banca , imediat ce va intra in posesia imobilului, va mai tine cont de cei care au achitat avansuri pentru apartamentele din acel bloc si va da posibilitatea acestora sa le cumpere ...sau va scoate la licitatie cladirea ?

va multumesc!
Am incheiat un antecontract pentru achizitionarea unui ap+parcare ,platind un avans de 10000 de euro .La momentul respectiv cladirea era 90% finalizata. dupa aproape un an in care nu s-a progresat aproape de loc cu lucrarile constructorul a ipotecat cladirea unei banci.Am primit o instiintare de la banca respectiva prin care mi se cerea ca orice plata catre constructor sa se faca intr-un cont anumit deschis la ei ,iar orice contract sau up-date la antecontract e valabil doar cu avizul banci.
Deasemenea se preciza ca ipoteca se va radia asupra fiecarei unitati locativesi parcari numai dupa achitarea integrala in contul mentionata anterior.
dupa numai o luna firma a dat faliment.

exista riscul sa-mi pierd avansul?
Am depus dosarul pentru prima casa, acesta a fost aprobat de catre banca si urmeaza sa plece la fondul de garantare.Problema e ca intr-o saptamana o sa-mi schimb locul de munca. Cum credeti ca poate sa afecteze aceasta finalizarea procedurii?
In cazul in care fondul nu imi cere o adeverinta de venit actualizata, iar firma la care lucrez nu informeaza banca despre incheierea contractului de munca, asa cum era stipulat in formularul tip de adeverinta,s-ar putea ca totul sa fie ok. Dar ce se intampla dupa, daca totusi se afla?
:">

multumesc anticipat pentru raspuns