avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... prima casa - contract in derulare si imi schimb locul ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

prima casa - contract in derulare si imi schimb locul de munca. ce se poate intampla?

Am depus dosarul pentru prima casa, acesta a fost aprobat de catre banca si urmeaza sa plece la fondul de garantare.Problema e ca intr-o saptamana o sa-mi schimb locul de munca. Cum credeti ca poate sa afecteze aceasta finalizarea procedurii?
In cazul in care fondul nu imi cere o adeverinta de venit actualizata, iar firma la care lucrez nu informeaza banca despre incheierea contractului de munca, asa cum era stipulat in formularul tip de adeverinta,s-ar putea ca totul sa fie ok. Dar ce se intampla dupa, daca totusi se afla?
:">

multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 14:27, 16 Aprilie 2010
daca iti platesti la timp ratele nu e nici o belea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit nzg nzg Buna ziua . Vreau sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns la urmatoarea intrebare: vreau sa iau un credit prin prima casa am toata documentatia am ... (vezi toată discuția)
Aprobare inchiriere apartament ipotecat Irina_sebea Irina_sebea Buna ziua, Pentru un apartament ipotecat, as dori sa ma lamuresc cu privire la intrebarile de mai jos: 1. Daca doresc sa [b]inchiriez [/b][b]cu contract ... (vezi toată discuția)
Credit cu acte false si reactualizarea datelor mikaspk mikaspk buna ziua am mare nevoie de un sfat ,orice. ca sa intelegeti am sa povestesc pe scurt care este problema:in urma cu 2 ani prietenul meu a facut la o banca ... (vezi toată discuția)