avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... CREDIT
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

CREDIT

Buna ziua . Vreau sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns la urmatoarea intrebare: vreau sa iau un credit prin prima casa am toata documentatia am toate actele cu avans platit tot. Pe mine ma anuntat de la munca ca trebuie sa ma dea in concediu fara plata de pe data de 1 februarie astazi am aflat , ideea este o sa mai pot contracta acest credit avand in vedere ca saptamana viitoare trebuie sa plece dosarul la fondul de garantare ? . Multumesc mult. Cred ca m-am facut inteles
Daca deja s-a depus dosarul, nu cred ca un concediu fara plata viitor va mai poate afecta.
Adeverinta de la angajator este deja la dosar...

Din pacate, daca se aproba creditul, problema dvs. mai mare va fi de unde veti plati in perioadele cand nu veti avea salariu...
Succes.
ideea e ca sunt inginer constructor pe noi iarna ne da in concediu fara plata o luna . anu asta e in februarie anu trecut a fost in decembrie acu doi ani a fost in ianuarie . intelegeti ? e temporar si nu ma prea influenteaza la plata ratei. eu credeam ca anu asta nu ne mai da de aceea am scos toate adeverintele in ianuarie intelegeti? Eu nu am facut inca cererea de credit la banca inca saptamana asta trebuie sa ma duc apoi pleaca la aprobat la fond dosarul.
Ultima modificare: Luni, 28 Ianuarie 2013
nzg, utilizator
Totul e sa nu faceti un fals in declaratii. Daca toate adeverintele au fost corect intocmite si nu declarati situatia ca fiind alta, nu veti avea probleme. va aproba sau nu.

Adica ati dat avans la casa si acum faceti cerere pt credit ?
Da am dat avans chiar astazi si facem cerere credit cand o sa vina raportul evaluatorului care nu este gata. O sa mai dam avans cat mai trebuie pana la suma totala a apartamentului. [avans 1 dat azi + avans 2 = pret apartament - valoare credit aprobat]
ideea e sa mai continui sau ma intoarce de la fondul de garantare ? ca sa sstiu sa nu mai cheltui .
Ultima modificare: Luni, 28 Ianuarie 2013
gi-jane2, moderator
Cat se studiaza dosarul si pana vi-l aproba, terminati cu luna libera sau cat stati in fara plata ?.
Daca e vb de respingere pot fi si alte motive.

Alte discuții în legătură

Antecontract vanzare-cumparare cu plata a 90% din suma euvictoria euvictoria Buna ziua, Pe data de 1 iulie voi incheia un antecontract de vanzare-cumparare la un notariat agreat de dezvoltator, pentru un apartament in Bucuresti.Pentru ... (vezi toată discuția)
Dezvoltator neserios Jgtyui Jgtyui Bună ziua, eu în martie anu trecut am aplicat pentru programul prima casa toate bune și frumoase creditul mi-a fost aprobat și am găsit și un apartament ... (vezi toată discuția)
Antecontract si avans prima casa Finzi Finzi Buna ziua, Doresc sa achizitionez un apartament prin programul Prima Casa. Am primit preaprobarea financiara, juridica, am trecut de evaluare, acum sunt la ... (vezi toată discuția)