Buna ziua . Vreau sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns la urmatoarea intrebare: vreau sa iau un credit prin prima casa am toata documentatia am toate actele cu avans platit tot. Pe mine ma anuntat de la munca ca trebuie sa ma dea in concediu fara plata de pe data de 1 februarie astazi am aflat , ideea este o sa mai pot contracta acest credit avand in vedere ca saptamana viitoare trebuie sa plece dosarul la fondul de garantare ? . Multumesc mult. Cred ca m-am facut inteles
eu azi am aflat ca voi fi in luna asta fara salariu (luna februarie va fi fara salariu). Eu stiu ca pote fi respins si din alte motive, inteleg dar din cauza asta se poate sa imi fie respinsa cererea de credit?O sa ma verifice ca nu mai am contractul activ in luna asta ?
Probabil ca or sa verifice, dar nu e sigur ca vor respinge doasar cum nu e sigur ca il vor aproba.
Puteti merge mai departe cu actele daca suma pe care ati dat-o deja e mai mare decat cea pe care urmeaza s-o platiti.
Daca va e teama de luna asta, puteti sa vb cu vanzatorul sa semnati un act aditional si sa mai amanati semnarea contractului de vanzare.
Din cate stiu, nu se verifica daca contractul este activ la momentul cand dosarul ateizeaza pe un biorul sau altul.
Se verifica doar daca adeverinta a fost intr-adevar eliberata de firma, si va priveste pe dvs.
@gi_jane2: ca asa functioneaza creditele imbiliare, cu avans in baza unei promisiuni de vanzare. Functie de modelul de promisiune, avansul este de fapt arvuna.
Vanzarea se perfecteaza imediat dupa aprobarea creditului, cand cumparatorul are ipotetic banii, iar valoarea apartamentului e gata stabilita pentru ipoteca.
Daca nu au facut inca verificarile la angajator, urmeaza sa le faca. Adica vor suna la firma angajatoare si vor verifica veridicitatea informatiilor din actele de venit. Nu vad de ce le-ar comunica cei de la firma angajatoare ca sunteti o luna in concediu fara plata. Atata timp cat dvs aveti contract de munca pe perioada nedeterminata si nu aveti probleme cu plata ratelor, nici ei nu ar trebui sa dea informatii inutile. Oricum prima rata va fi in martie, cand va veti fi reluat activitatea.
Dezvoltator neserios
Jgtyui
Bună ziua, eu în martie anu trecut am aplicat pentru programul prima casa toate bune și frumoase creditul mi-a fost aprobat și am găsit și un apartament ... (vezi toată discuția)