avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Dezvoltator neserios
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Dezvoltator neserios

Bună ziua, eu în martie anu trecut am aplicat pentru programul prima casa toate bune și frumoase creditul mi-a fost aprobat și am găsit și un apartament care nu era gata de aceea am optat pentru promisiunea de garantare, apartamentu trebuia sa fie gata în luna iulie anu trecut nu a fost asa, acum este aproape gata dar de atunci ma tot amână cu actele cu nu ies ca întârzie cei de la primărie și iar în luna asta mi sa spus ca ar fi gata ca se face dezmembrarea pe apartamente și ca ar mai dura puțin iar după o săptămână ma suna și îmi spune ca trebuie sa se facă dezmembrarea și pe parcări ca la un bloc apar mai multe parcări decât la altu și ca ar mai dura 2 luni, mie în 2 luni îmi expira și promisiunea de garantare iar el mi a spus sa facem un act adițional și după sa ma duc la banca sa renunț la promisiunea asta și sa fac alta se poate asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:38, 19 Iunie 2019
Buna ziua,
Mergeti la banca si discutati cu ei.
Daca nu va admit prelungirea atunci va trebui sa va intoaceti impotriva dezvoltatorului in instanta solicitand sa va rstituie avansul dublat conform art. 1544 C.Civ.
Puteti solicita si daune cominatorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea termenului din antecontract MadalinaET MadalinaET Am incheiat o promisiune bilaterala pentru achizitionarea unui apartament prin programul prima casa la inceputul lunii aprilie 2016. In momentul in care am ... (vezi toată discuția)
Recuperare suma rezervare apartament Inona Inona Buna ziua, in Aprilie am dar 1000e pe o hartie semnata de mine si reprezentantul dezvoltatorului pentru rezervarea unui apartament urmand ca in 10 zile sa se ... (vezi toată discuția)
Credit nzg nzg Buna ziua . Vreau sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns la urmatoarea intrebare: vreau sa iau un credit prin prima casa am toata documentatia am ... (vezi toată discuția)