avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Activitate Mario19@

Activitate Mario19@

Răspuns la discuția Accident rutier
Buna seara, pot merge cu cei 2 prieteni la notar sa declare ca nu au pretentii..etc si sa se termine cat mai repede solutionare sa-mi pot recupera permisul mai repede ?
Discuție Accident rutier
Salut tuturor, acum 3 luni pe 26 august am avut viteza si am lovit o bordura care m-a proiectat in pom, m-au luat dureri de cap si cineva m-a dus la spital, acolo 2 prieteni de ai mei cu care eram in masina au fct si ei investigatii, a rezultat ca nimeni nu a avut nimic. Acum ce i.i poate face politia ? Mie mi-au spus sa vin dupa 90 de zile la ei.. este prima data cand o patesc, am permisul de 8 luninde zile si nu stiu ce pot pati, prietenii mei nu au depus plangere ! Cat poate dura solutionarea ? Ca asa ni-a spsu politistul respectiv..ca se poate retine pentru 90 de zile cat dureaza solutionarea..
Discuție Accident rutier
Salut tuturor celor care vor raspunde. Acum cv timp eram eu cu 2 prieteni in masina si din lipsa vizibilitatii nu am vazut o bordura si am ricosat intr-un pom, in urma acestui accident , am fost la spital pentru ca ma durea capul si am fct analize..si cei 2 prieteni..in urma careia a rezultat ca nu a patit nimeni nimic..nici macar o zgarietura.. A venit politistul si mi-a luat permisul..mi-a dat dovada de 15 zile si mi-a sps ca stau fara el pana de solutioneaza cazul. Eu vreau sa merg cu tovarasii mei sa dea declaratie cum ca nu au pretentii la mine....etc... Acum nu stiu ce mi se va intampla mie.... Imi este frica sa nu mi se anuleze permisul.. Sau sa nu astept foarte mult timp pentru solutionare..aveti idee.. ? :(