avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier

Salut tuturor, acum 3 luni pe 26 august am avut viteza si am lovit o bordura care m-a proiectat in pom, m-au luat dureri de cap si cineva m-a dus la spital, acolo 2 prieteni de ai mei cu care eram in masina au fct si ei investigatii, a rezultat ca nimeni nu a avut nimic. Acum ce i.i poate face politia ? Mie mi-au spus sa vin dupa 90 de zile la ei.. este prima data cand o patesc, am permisul de 8 luninde zile si nu stiu ce pot pati, prietenii mei nu au depus plangere ! Cat poate dura solutionarea ? Ca asa ni-a spsu politistul respectiv..ca se poate retine pentru 90 de zile cat dureaza solutionarea..
Cel mai recent răspuns: Mario19@ , utilizator 03:34, 30 Noiembrie 2017
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
A fost deschis un dosar penal ptr vatamare din culpa care poate dura mai mult de 90 zile. Ati primit o dovada cu drept de circulatie pe care trebuie sa o prelungiti la procuror cu cate 30 zile pana la clasarea cazului. Nu veti pati nimic, adica vreo condambare, veti primi cel mult o suspendare de 90 zile dupa clasarea dosarului deoarece fapta de vatamare din culpa se incadreaza la infractiuni.
Buna seara, pot merge cu cei 2 prieteni la notar sa declare ca nu au pretentii..etc si sa se termine cat mai repede solutionare sa-mi pot recupera permisul mai repede ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier Mario19@ Mario19@ Salut tuturor celor care vor raspunde. Acum cv timp eram eu cu 2 prieteni in masina si din lipsa vizibilitatii nu am vazut o bordura si am ricosat intr-un pom, ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu autovătămare din culpă. este adevărat că se întocmește dosar penal din această cauză? Mariusss93 Mariusss93 Salut! Am facut accident cu masina ( m-am rasturnat), precizez ca nu a mai fost nimeni implicat in accident doar vreo doua borduri... am refuzat sa merg cu cei ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis conducere pentru fuga de la locul accidentului aurasbac aurasbac Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie: cateva saptamaini in urma ma deplasam cu masina, insotita de fratele meu. Eram cam a 4 masina in coloana la ... (vezi toată discuția)