Salut tuturor, acum 3 luni pe 26 august am avut viteza si am lovit o bordura care m-a proiectat in pom, m-au luat dureri de cap si cineva m-a dus la spital, acolo 2 prieteni de ai mei cu care eram in masina au fct si ei investigatii, a rezultat ca nimeni nu a avut nimic. Acum ce i.i poate face politia ? Mie mi-au spus sa vin dupa 90 de zile la ei.. este prima data cand o patesc, am permisul de 8 luninde zile si nu stiu ce pot pati, prietenii mei nu au depus plangere ! Cat poate dura solutionarea ? Ca asa ni-a spsu politistul respectiv..ca se poate retine pentru 90 de zile cat dureaza solutionarea..
cyan
Moderator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
A fost deschis un dosar penal ptr vatamare din culpa care poate dura mai mult de 90 zile. Ati primit o dovada cu drept de circulatie pe care trebuie sa o prelungiti la procuror cu cate 30 zile pana la clasarea cazului. Nu veti pati nimic, adica vreo condambare, veti primi cel mult o suspendare de 90 zile dupa clasarea dosarului deoarece fapta de vatamare din culpa se incadreaza la infractiuni.
Buna seara, pot merge cu cei 2 prieteni la notar sa declare ca nu au pretentii..etc si sa se termine cat mai repede solutionare sa-mi pot recupera permisul mai repede ?
Accident rutier
Mario19@
Salut tuturor celor care vor raspunde. Acum cv timp eram eu cu 2 prieteni in masina si din lipsa vizibilitatii nu am vazut o bordura si am ricosat intr-un pom, ... (vezi toată discuția)