avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Activitate Mădălina Alexandra D

Activitate Mădălina Alexandra D

Pana acuma, acolo treceam numărul contractului de închiriere și data emiterii acestuia
Mulțumesc pentru răspuns.
Actul de reziliere trebuie înregistrat? Văd in declarația unica, in câmpul specific trebuie trecut numărul documentului și data.
Bună ziua! As dori sa știu care este modalitatea de reziliere a unui contract de închiriere înainte de termenul prevazut in respectivul contract și care e procedura de urmat la ANAF? Ce documente trebuiesc întocmite? Mulțumesc.
Răspuns la discuția Curge apa in beci


cyan a scris:

Problema este pe coloana de alimentare cu apa sau pe scurgere?
Cate etaje are blocul?
Apa curge permanent si cand robinetele sunt inchise?
Sau curge numai cand dati dvs drumul la apa?
Daca curge permanent cauza poate sa fie pe coloana de alimentare si se poate localiza la nivelul oricarui etaj.


Problema este la scurgere. Vecini au venit doar la noi sa tragem apa și a curs in beci. Dar nu ar fi exclus sa curgă și când trag alții apa. Eu stau la etajul 1. Blocul are 4 etaje. Bănuiesc ca dacă era de la mine problema îl inundam pe Vecinul de la parter. Sau cel puțin așa mi-a zis instalatorul
Buna ziua. S-a ivit o problema la noi in bloc in sensul in care curge apa in beci pe la coloana principala. A venit un vecin și mi-a zis sa dau drumul la apa in timp ce altul era in beci și se uita dacă curge apa sau nu. Normal ca, curgea. Bun, ei ziceau ca e problema de la mine(etajul 1). Am chemat un instalator care a verificat țevile in apartament la mine și zicea ca dacă ar fi problema de la mine la Vecinul de la parter ar trebui sa ii fie ud peretele , dar dacă curge doar in beci problema cu siguranța nu poate fi de la mine. Mă puteți ajuta va rog? Ce părere aveți?
Buna ziua ! Va rog sa ma lamuriti cum pot redacta un act aditional la un contract de inchiriere pt ca sa-l pot trece si pe sotul in contract. Un model concret daca s-ar putea. Mulţumesc anticipat!
Bună ziua. Dacă eu stau în chirie cu contract înregistrat la finanțe nu e nevoie de prezența proprietarului pentru ca mie să mi se dea viza de flotant. Soțul meu îşi poate obține viza de flotant cu contractul meu de închiriere în aceleaşi condiții ca pentru mine sau nu? Vă rog frumos să mă lămuriți. Mulțumesc