avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Reziliere contract de închiriere la Anaf
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Reziliere contract de închiriere la Anaf

Bună ziua! As dori sa știu care este modalitatea de reziliere a unui contract de închiriere înainte de termenul prevazut in respectivul contract și care e procedura de urmat la ANAF? Ce documente trebuiesc întocmite? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Tonchina Valer , utilizator 10:48, 23 Ianuarie 2024
La ANAF doar trebuie sa depuneti declaratia unica (in baza actului de reziliere).
Ultima modificare: Miercuri, 15 Aprilie 2020
Ioan Petru Butariu, Contabil
Mulțumesc pentru răspuns.
Actul de reziliere trebuie înregistrat? Văd in declarația unica, in câmpul specific trebuie trecut numărul documentului și data.
Pana acuma, acolo treceam numărul contractului de închiriere și data emiterii acestuia
In acel camp se trec nr contractului de închiriere și data. Aveti la rd 8.Data încetării activității.
("Rd. 7 și rd. 8 "Data începerii/încetării activității" - se înscriu data prevăzută pentru începerea derulării contractului încheiat între părți, respectiv data prevăzută pentru încetarea contractului încheiat între părți.")
reziliere contract de inchiriere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comodat sau inchiriere Badger Badger Daca la infintarea SC spatiul a fost pus la dispozitie SC printr-un contract de comodat, pt ca aceiasi SC sa se treca de la comodat la inchiriere in acelasi ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere Camy09 Camy09 Am un contract de inchiriere la un apartament pe care il detin in calitate de propietar. Chiriasul a plecat inainte de termenul prevazut in contract, respectiv ... (vezi toată discuția)
Contract de închiriere masina niko79 niko79 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea intrebare: am un srl iar administratorul (pers. fizica) vrea sa faca un contract de inchiriere cu firma pt un ... (vezi toată discuția)