avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Activitate Driver.andr3y

Activitate Driver.andr3y

Am primit hotararea. Masuri educative neprivate de libertate. Probatiune 3 luni

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Scrieti dupa ce veti primi solutia, dar din cate inteleg erati minor la data săvârşirii infracţiunii, prin urmare instanta o sa dispuna impotriva dvs o măsură educativă neprivativă de libertate.

E posibil. Revin pe data de 16 cu verdictul. Multumesc!

Salutare! As avea nevoie de sfaturile unui avocat. In ianuarie 2018 am fost oprit conducand fara permis de conducere. Aveam 16 ani, iar dupa 6 luni mi am obtinut permisul de conducere AM(pentru scuter). In 2019 am fost oprit cu o masina si mi a fost retinut permisul de conducere AM. Aveam 17 ani atunci. Pe 12 iunie 2019 am implinit 18 ani, iar in octombrie 2019 a inceput procesul pentru prima fapta, cea din 2018. Am primit avocat din oficiu, am recunoscut fapta pentru procedura simplificata, iar pe 16 octombrie 2020 se termina acest proces. As dori un sfat de la un avocat sa stiu ce sa fac dupa proces, pentru ca vreau imi recuperez permisul AM, ca sa pot incepe scoala de soferi pentru categoria B. Si as vrea sa stiu ce pasi ar trebui sa urmez, unde sa ma duc, daca sa mi iau un avocat ca sa pot rezolva cat mai repede si problema asta. Va multumesc anticipat!
Salutare. Am o nelămurire în legătură cu câteva lucruri. Într-o seara când lucram la spălătorie am luat o mașsina lasataăă ă de un client si am plecat cu ea sa îmi iau ceva de mâncare. Când veneam înapoi am depasit un taxi si aveam 70-80 km/h făara sa îmi dau seama. Pe sensul celalalt era un mcv șsi a pornit girofarul. Deoarece nu aveam permis nu am oprit si am fugit înapoi la spalatorie. Am reusit sa scap dar inca stau cu frica. Ce as putea sa patesc în cazul asta? Mulțumesc anticipat!