avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salutare! As avea nevoie de sfaturile unui avocat. In ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salutare! As avea nevoie de sfaturile unui avocat. In ianuarie ...

Salutare! As avea nevoie de sfaturile unui avocat. In ianuarie 2018 am fost oprit conducand fara permis de conducere. Aveam 16 ani, iar dupa 6 luni mi am obtinut permisul de conducere AM(pentru scuter). In 2019 am fost oprit cu o masina si mi a fost retinut permisul de conducere AM. Aveam 17 ani atunci. Pe 12 iunie 2019 am implinit 18 ani, iar in octombrie 2019 a inceput procesul pentru prima fapta, cea din 2018. Am primit avocat din oficiu, am recunoscut fapta pentru procedura simplificata, iar pe 16 octombrie 2020 se termina acest proces. As dori un sfat de la un avocat sa stiu ce sa fac dupa proces, pentru ca vreau imi recuperez permisul AM, ca sa pot incepe scoala de soferi pentru categoria B. Si as vrea sa stiu ce pasi ar trebui sa urmez, unde sa ma duc, daca sa mi iau un avocat ca sa pot rezolva cat mai repede si problema asta. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Driver.andr3y , utilizator 21:46, 16 Octombrie 2020
Scrieti dupa ce veti primi solutia, dar din cate inteleg erati minor la data săvârşirii infracţiunii, prin urmare instanta o sa dispuna impotriva dvs o măsură educativă neprivativă de libertate.
E posibil. Revin pe data de 16 cu verdictul. Multumesc!

Ultima modificare: Miercuri, 14 Octombrie 2020
Manuela Rășină, administrator
Am primit hotararea. Masuri educative neprivate de libertate. Probatiune 3 luni

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Scrieti dupa ce veti primi solutia, dar din cate inteleg erati minor la data săvârşirii infracţiunii, prin urmare instanta o sa dispuna impotriva dvs o măsură educativă neprivativă de libertate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces penal,conducere fara permis/incredintare volan. Dan227 Dan227 Sper ca este forumul corect,va rog sa imi spuneti daca il gresesc. Buna seara!Acum cateva zile am primit acasa rechizitoriu pentru ca acum aproape 2 ani am ... (vezi toată discuția)
Minor la volan. ce pedeapsă risc? Valentinis Valentinis Buna Ziua ! În data de 26:10:2017 la ora 23:00 am fost oprit de o mașină de poliție pe o uliță... Am cooperat cu Domnii Polițai, nu am dat alte ... (vezi toată discuția)
Nu știu ce să fac, am nevoie de dumneavoastră - elev implicat în acte de violență George2333 George2333 Bună seara! Acum câteva luni, am lovit pe cineva cu o țeavă, eram la un bar și s au certat niște prietenii cu alți din altă parte și un băiat mi a ... (vezi toată discuția)