avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Activitate SOAK

Activitate SOAK

Răspuns la discuția apartament neintabulat
Buna ziua in 2002 parinti mei au vandut un apartament ne intabulat. Notarul a facut un antecontract, apoi dupa 3 saptamani a fcaut contract de vanzare/cumparare. Iar acea persoana care sta in apartament nu la intabulat nici acuma. inseamna ca ea nu este proprietara? Ca pe timpul acela se fcaea mismasuri cu actele ... povestea este un pic ma complicata. Parinti mei nu au primit bani pe acel apartament si nu stiu cu sa demostrez asta. Notarul a facut contractul cu 2 procuri ca sa nu semneze parinti mei actul a pus pe alcineva la care ia facut procura. Mama mea nici nu stia de aceasta procura dar totusi este semnata cum au facut semnatura habar nu am. Ce pot sa fac? Va multumesc frumos.
Răspuns la discuția PRESCRIPTIA
Da pot sa fac expertiza chiar dacă au trecut 15 ani de atunci? Cum as putea sa ajung sa fac expertiza fara sa implic pe cineva? Ca vreau sa fac expertiza si daca ei zic ca este falsă sa fac atunci ceva.
Sau in cazul in care decizia Judecatorul va fi in defavoare mea, Exista riscul ca cel acuzat sa imi ceara daune morale?
Da am procura cu semnatura falsa a mame mele. Va multumesc din suflet pentru raspunul. Dumeavoasta. Am vre-un risc sa imi ceara el daune morale chiar daca este semntura falsa?
Discuție PRESCRIPTIA
Imi puteti spune va rog dupa cat timp intervine prescriptia. Un notar a facut o procura cu sematura falsa. Mai pot face ceva in legatura asta? Va multumesc.
Răspuns la discuția FALS IN INSCRIS
Este acelasi notar care este si acuma. Va multumesc.
Răspuns la discuția FALS IN INSCRIS
Va multumesc dn suflet si ma scuzati ca am scris cu majuscule.
intrebarea mea este daca mai pot face ceva dupa 15 ani?

Povestea mea este ca parinti mei au vandut un apartament in 2002 au facut doar un Antecontract si acea Femeie care la cumparat a zis ca le da bani afara dar nu le-a mai dat nimic, dupa maxim 3 saptamani ea a facut un contract de vanzare cumparere ... cum ca ea nu le-a dat bani nu a mai putut sa ii cheme pe parinti mei sa semneze actul de Vanzare Cumparare si asa ia sa gandit sa faca 2 procurii 1 pentru mama si 1 pentru tata ca ei imputerniceste o alta persoana prietena de a vanzatoarei, sa poata semna in locul parintilor mei Contractul de Vanzare Cumparare dar parinti mei nu au semnat nimic nici o procura si impreuna cu notarul au facut aceste Demersuri. Una din procuri am reusit sa o scoatem de la notar si am sesizt ca nu este sematura mamei mele... dar procura lu tata nu am putut sa o scot ca el este Decedat din pacate.
Va multumesc din suflet pentru timpul adordat.
Discuție FALS IN INSCRIS
BUNA ZIUA NUMELE MEU ESTE ALEXANDRA ... AS VREA SA MA SFATUITI IN LEGATURA CU O PROCURA CU SEMNATURA FALSA. ACEASTA SA INTAMPLAT ACUM 15 ANI. MAI POT FACE CEVA IN ACEASTA LEGATURA? VA MULTUMESC FRUMOS.