Locuiesc la bloc. Apometre legale baie și bucătărie. Lunar se adaugă un coeficient de neinchidere,așa îi spun ei, consum 5 m cubi și plătesc alți 5 m cubi degeaba. Ce pot face in situația asta ?
Bună ziua! La primirea facturii de apă, firma ce se ocupă cu distribuirea apei potabile de vreo 8-9 luni facturează coeficient de neinchidere de 4 mc apă, in condițiile in care consumul este de 8 mc, se adaugă la plata inca 4 mc. Sunt la zi cu facturile si cu indexul contoarelor de apă. Cum ii pot da in judecată, fiindcă este o aberație sa plătesc 50% in plus fără nicio justificare.
Dapix75
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu te audieaza un procuror ci un anchetator, in cazul meu un agent sef principal, si sunt cazuri si cazuri,.ti-am spus intereseaza-te de dosar si depinde cat de binevoitori sunt. Echipajul care te-a oprit nu ti-a luat o declarație? Ai spus ce si cum de ce ai ajuns in situația aia, iar acum dosarul penal este la udriste si crede-ma, nu vreau sa te sperii, dar o sa fie de umblat, primul pas fa-l si du-te sa te interesezi la cine este dosarul, il cauti si spui ca vrei sa fii audiat, ar fi bine sa tw duci cu avocat, ei stiu mai bine ce si cum, apoi după audiere ii lași o luna si incepi iarasi sa te duci sa te intetesezi sau avocatul, cauta unul pe circulație ca ii mai stie pe anchetatori, oricum din ce mi-ai spus iti da clasare, dar sa nu pățești ca mine si sa stai cum am stat eu 2 ani si ceva
Dapix75
Ma refer la faptul ca sunt total dezinteresati pt speță de acest gen. O taraganeaza mult si bine. Dosarul tau este la Brigada Rutiera. Sfatul meu este sa te duci pana acolo la Udriste si sa intrebi la registratura, cum intri in dreapta. Eu nu sunt din București, am asteptat 8 luni si nu m-au chemat, m-am dus eu peste ei si am reușit sa fiu audiat, asta in 2018 in iulie, apoi liniste, sunam si degeaba pe anchetator nu il gaseam, am bătut drumul de 6 ori degeaba, imi spunea ca se claseaza si pana nu am facut la parchet cerere si le-am spus ca este tergiversare de dosar nu s-au miscat. Sau iti iei avocat si il pui sa se duca pe capul lor.
Dapix75
Daca este Brigada Rutiera București e nasol. Eu azi mi-am recuperat permisul după 2 ani,. 4 luni si 19 zile. După nenumărate drumuri la Politia Rutiera am primit clasare după 1 an si 7 luni de la audiere si dat declaratie, este o leneeeeee maximă, ce sa zic, Baftă!!
Bună ziua! În data de 28.11. 2018 am fost anunțat de d-l anchetator ca voi primi acasă soluția de clasare. Din experienta dumneavoastră, în cât timp voi primi aceasta soluție? Mulțumesc!