avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! La primirea facturii de apă, firma ce se ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! La primirea facturii de apă, firma ce se ocupă ...

Bună ziua! La primirea facturii de apă, firma ce se ocupă cu distribuirea apei potabile de vreo 8-9 luni facturează coeficient de neinchidere de 4 mc apă, in condițiile in care consumul este de 8 mc, se adaugă la plata inca 4 mc. Sunt la zi cu facturile si cu indexul contoarelor de apă. Cum ii pot da in judecată, fiindcă este o aberație sa plătesc 50% in plus fără nicio justificare.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:00, 19 August 2022
La ca va referiti cand spuneti coeficient de neinchidere?
Cred că prima dată trebuie să dați niște detalii despre situația dvs. : sunteți într-un condominiu, sau aveți contract individual cu furnizorul? Oricum 4 mc față de un consum lunar (normal) de 8 mc e enorm. Undeva e o pierdere, sau un furt. Sunt multe de discutat despre cauze și responsabilități, depinde de situație.
Ultima modificare: Vineri, 19 August 2022
latka, utilizator
Daca locuiti in imobil de locuit in comun nu se justifica eventuala actiune in instanta din partea dv ca proprietar deoarece nu aveti calitate procesuala
Sunt frecvente situatiile in care exista diferente intre factura si index consum individual,suplimentul putand fi generat fie de necomunicare index corect fie daca exista pierderi pe reteaua interna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierderi (diferente) apa rece si calda Marius.123 Marius.123 Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie Am preluat in administrare o asociatie de proprietari de la domnul Opaina ,unde modul de calcul al pierderilor ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa cunoasca proprietarii despre individualizarea consumului de apa rece ? AIUREA AIUREA trebuie sa cunoasca legea 241 /2006 reactualizata in 2015 art 3 j si art31(20) ! trebuie sa cunoasca ca REPARTITOARELE DE COSTURI nu fac parte din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am un furnizor de apa in localitate, de unde primesc ... zsoli71 zsoli71 Buna ziua, Am un furnizor de apa in localitate, de unde primesc apa. Apa si canalizarea se factureaza in proportie de 100 %. Cata apa consum, atata ... (vezi toată discuția)