avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Activitate mirela_20080

Activitate mirela_20080

Răspuns la discuția Dosar penal
Am fost citata odata iar in acea citatie se specifica calitatea de suspect,am fost audiata iar acum,dupa 1 luna mi-a venita aceasta ordonanta in care mi se spune ca sa inceput urmarirea penala impotriva a mai multe persoane printre care si eu.
Ma interesa daca are vreun sens sau vreo sansa de reusita sa atac aceasta ordonanta sau sa astept finalizarea cercetarilor,sa ma prezint ori de cate ori ma cheama si apoi sa ma apar in instanta cu un avocat,cu denuntul facut de mine,procesul incheiat,etc.
Va mutumesc tare mult
mi se aduce la cunostinta ca a inceput urmarirea penala pentru complicitatea la abuz in serviciu si fals in inscrisuri alaturi de ceilalti care au fost in celalalt dosar unde au fost condamnati
catre.......
va trimitem alaturat,pentru luare la cunostinta si conformare ordonanta din data de....
Buna ziua.
Dupa denuntul meu sa deschis un dosar penal finalizat cu doua condamnari. La 6 luni dupa ce eu am facut denuntul,curtea de conturi a facut un control si a facut plangere la parchet pentru aceleasi fapte din dosarul anterior si sa deschis un nou dosar penal iar procurorul mi-a trimis ordonanta in care mi se aduce la cunostinta ca sunt acuzata de complicitate la abuz in serviciu si fals in inscrisuri!! Toate faptele din acest dosar nou au fost denuntate de mine cu mult timp inainte,a fost un dosar penal,proces la tribunal unde le-am detaliat cu lux de amanunte,etc! Fata de aceasta ordonanta din acest nou dosar,pot face contestatie in care sa spun ca eu am denuntat faptele inainte de plangerea facuta de curtea de conturi?
Multumesc
Buna ziua. Va multumesc pentru raspuns.
Avand in vedere cele relatate de catre mine si ordonanta emisa de procuror,are rost sa o atac cu contestatie la prim procuror sau in instanta?
Buna seara.
In ordonanta emisa de procuror in noul dosar,ei sunt invinuiti de abuz in serviciu si eu de complicitate la abuz in serviciu si fals in inscrisuri. Ma gandeam sa atac ordonanta emisa de procuror la prim-procurorul parchetului sau in instanta,sa ma prevalez de avantajele denuntatorului avand in vedere ca toate faptele de acolo au fost denuntate de mine inaitea controlului de la curtea de conturi si au fost recunoscute de ei atat in timpul urmaririi penale,in interceptari cat si in timpul procesului.
Acum ma intreb,are rost sa contest ordonanta emisa de procuror?
Buna ziua
Chiar daca aceste fapte denuntate de mine arata ca nu sunt vinovata sa terminat cu un proces cu doua condamnari in care cei vinovati si-au recunoscut vina atat in faza urmaririi penale cat si in fata instantei?
Va multumesc mult
Discuție Dosar penal
Buna seara.
Daca poate cineva sa imi dea un sfat,va rog mult!
In ianuarie 2016,fortata fiind de ceea ce se intampla in executarea contractului,am denuntat la DNA un contract cu o primarie pentru care sa deschis un dosar penal,a fost o arestare pentru 24 ore si sa terminat cu un proces cu doua condamnari! Ulterior acestui denunt,la peste 6 luni,curtea de conturi a facut un control la primarie fata de acest contract si sa finalizat cu plagere penala iar parchetul a deschis dosar penal. Procurorul care se ocupa de caz ma invinuit si pe mine desi,toate faptele si neregulile din acest contract au fost denuntate la DNA cu 6 luni inainte de controlul curtii de conturi unde sa deschis dosar penal si sa finalizat in instanta cu doua condamnari si unde,cele relatate de mine au fost recunoscute si pe inregistrari,si in fata procurorului si in fata instantei de catre cei vinovati! Ma pot prevala de faptul ca am denuntat inainte de a constata curtea de conturi aceste nereguli? Va multumesc mult
Răspuns la discuția Atragerea raspunderii asociatilor
Buna seara
Imi puteti spune care e onorariul pentru a-mi redacta aceasta intampinare? Si daca dupa ce o depun si e necesar sa ma prezint in instanta,imi puteti spune onorariul pentru a ma asista in conditiile in care nu am de spus decat ca eu nu cunosc nimic din activitatea firmei si ca de tot ce inseamna administrare se ocupa asociatul si sotul meu care era administrator?
Multumesc
Răspuns la discuția Atragerea raspunderii asociatilor
Buna ziua
Sunt citata sa ma prezint in fata instantei! Sa fac o intampinare si sa o depun la dosar inainte de termenul la care trebuie sa ma prezint? Sau o depun cand ma prezint acolo?
Va multumesc