avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Activitate nicu.trusca

Activitate nicu.trusca

Răspuns la discuția Cheltuieli cu nr de persoane
Buna ziua, poate nu am fost destul de clar.
A aparut la avizier rubrica noua " cheltuieli nr de persoane" unde eu trebuie sa platesc 5 ron.
Nu stiu ce reprezint acea suma. Am facut cerere sa mi se explice(nu am contestat) pentru ce trebuie sa platesc 5 ron.
E doar presupunerea mea ca ar fi un comision de banca pt ca aparea acea suma doar la cei ce platesc prin banca. total 7 apartamente pe scara unde locuiesc eu.
Contul a fost inchis intre timp din morive puerile, dar dupa cererea pe care am facut-o.
Multumesc foarte mult.
Multumesc frumos pentru informare, si pentru rapiditate.
dar ma deranjaza idea,
5 lei de la 10 persone de pe scara x 2 scari mi se pare destul de mult pentru un drum de 5 min pana la banca, si sigur nu a pus banca comision de 100 Ron.
Buna diminata,
Am o problema cu cei de la asociatia de proprietari :
a aparut o rubrica la avizier in care trebuie sa platesc o suma de bani pe care nu o inteleg, prin urmare am facut o cerere pentru lamuriri si am primit urmatorul raspuns : termenul de solicitare asupra cheltuielilor din lista de plata este de 10 zile conform HG 1588/2007 art 12 litera d.
Lista este din 29.82017 iar eu am facut sesisarea in 10,10,2017
Ce pot sa fac ?
este un abuz din pct meu de vedere pt ca l acea rubrica eu trebuie sa platesc 5 ron pt deplasarea presedintelui de la bloc pana vis a vis la banca (50m) pt ca plata intretinerii se face prin banca si toti care platesc prin banca au de plata 5 ron in plus. Plata prrin banca se face de peste 1 an fara costuri suplimentare, de 2 luni s-a bagat acest 5 ron, iar dupa cererea mea contrul s a inchis pt un alt pretext aiurea, ca un vecin plateste si apoi anuleaza plata si le arata hartie ca a platit de parca cei de la asociatie nu pot scoate un extras de cont unde apare alb pe negru cine si cat a platit.
Buna ziua
Am si eu o problema, am avut un apometru cu geamul matuit, la care se mai vedea indexul, asa ca am cautat pe net firma specializata, au venit au instalat noul apometru sigilat cu toate actele legale necesare, l-am dus la administratie dar nu vor sa tina cont de aceste hartii legale.
M-au pus la pausal 24 mc aparece/ 3 persoane
Ce pot face ?
Am si un bebe de 2 ani.
Stiti daca s-a aprobat legea pt scoaterea de la intretinere ?
Multumesc