Buna ziua! Cum se calculeaza indemnizația pentru zilele libere acordate părinților cat sunt închise școlile? 75% din salarul specificat in contractul de munca? Sau compania are dreptul să își creeze singura o bază de calcul? Multumesc!
Multumesc pentru raspuns...dar exista vre-o posibilitate ca tatal sa beneficieze de stimulent si nu Eu?
Cornel Vasile a scris:
Tatal poate relua activitatea cu ziua urmatoare celei in care copilul implineste varsta de 2 ani , daca dvs depuneti actele pentru stimulent pana la data de 12.11.2019 ....
Am o nelămurire...am împărțit Ccc-ul cu tatăl astfel: copilul s-a născut pe 12 ianuarie 2018..pe 15 noiembrie eu m-am intors la munca si tatal a intrat in CCC..fata urmează să împlinească 2 ani pe 12 ianuarie 2020..cand trebuie sa reia tatal activitatea ca eu sa beneficiez se stimulent? Multumesc frumos!!
Buna ziua! Daca ma întorc la munca cu 2 luni inainte sa împlinească 1 an copilul, dar va intra tatal in ccc până la 2 ani pot beneficia 2 luni de program REDUS de 6 ore pana la împlinirea de către copil a vârstei de un an pentru alaptare? Multumesc din suflet pentru raspunsurile!!!
Doresc sa calculez cat imi revina in concediul prenatal si as dori sa stiu daca este corect aproximativ calculat.
baza calcul 1450*4 luni (concediu crestere)+2800*2 = 11400 (2800 fiind salariul brut)
11400/126 zile aproximativ = 90.47*21*85%=1614-Cas10%(precizez ca nu stiu din ce)
Va multumesc mult!!
Multumesc...mi s-a cerut de la locul de munca o adeverinta cu veniturile din ultimele 24 de luni, dar nu decizia, ci un alt document care sa justifice aceste venituri...urmeaza sa merg la Directia de plati pentru a-l ridica...intrebarea era pentru a ma putea orienta ce venit urmeaza sa primesc atata timp cat salarul brut actual este mult mai mare decat indemnizatia din CCC.
Buna ziua! Am o nelamurire...Am revenit la munca din CC in data de 15 august si urmeaza sa intru in concediu prenatal de la data de 1 noiembrie...baza mea de calcul pentru medical este constituita de salariul brut din cele 2 luni jumatate lucrate sau la acestea se adauga si indemnizatia din cele 3 luni jumatate anterioare intoarcerii la munca? Multumesc frumos!