avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Iesire din CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Iesire din CCC

Am o nelămurire...am împărțit Ccc-ul cu tatăl astfel: copilul s-a născut pe 12 ianuarie 2018..pe 15 noiembrie eu m-am intors la munca si tatal a intrat in CCC..fata urmează să împlinească 2 ani pe 12 ianuarie 2020..cand trebuie sa reia tatal activitatea ca eu sa beneficiez se stimulent? Multumesc frumos!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:48, 25 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Tatal poate relua activitatea cu ziua urmatoare celei in care copilul implineste varsta de 2 ani , daca dvs depuneti actele pentru stimulent pana la data de 12.11.2019 ....
Multumesc pentru raspuns...dar exista vre-o posibilitate ca tatal sa beneficieze de stimulent si nu Eu?

Cornel Vasile a scris:

Tatal poate relua activitatea cu ziua urmatoare celei in care copilul implineste varsta de 2 ani , daca dvs depuneti actele pentru stimulent pana la data de 12.11.2019 ....

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este un vid legislativ in aceasta privinta , mai bine intrebati la AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie Andaluzia89 Andaluzia89 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu data obligatorie de a ma intoarce la locul de munca pt a beneficia de stimulent. Situatia sta in ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie Loredana_84 Loredana_84 In situatia in care o salariata se intoarce mai repede din CCC - cu 5 luni inainte ca si copilul sau sa implineasca 1 an (mentionez ca s-a optat pt CCC 1 an), ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil fanica2005 fanica2005 buna seara, va rog foarte mult sa-mi spuneti care este procedura prin care tatal poate sa beneficieze de CIC,tinand cont de faptul ca mama nu are si nu a ... (vezi toată discuția)