avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul concediu prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul concediu prenatal

Doresc sa calculez cat imi revina in concediul prenatal si as dori sa stiu daca este corect aproximativ calculat.

baza calcul 1450*4 luni (concediu crestere)+2800*2 = 11400 (2800 fiind salariul brut)
11400/126 zile aproximativ = 90.47*21*85%=1614-Cas10%(precizez ca nu stiu din ce)
Va multumesc mult!!
Ultima modificare: Miercuri, 8 Noiembrie 2017
Alexu`, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal snap1980 snap1980 Buna ziua, As dori sa stiu care este perioada de acordare a concediului prenatal-din cele cele 126 zile cate se pot acorda in concediu prenatal: pot ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu prenatal osimona osimona Buna ziua, As dori sa stiu daca venitul ptr concediul prenatal este plafonat la o valoarea maxima, asa cum este plafonata indemnizatia de crestere a copilului ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu prenatal Vicky82 Vicky82 Cum se calculeaza venitul unei salariate in concediu prenatal. Stiu ca 85%din media veniturilor ultimelor 6 luni dar am inteles ca nu se retin toate ... (vezi toată discuția)