avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Activitate ioanamara

Activitate ioanamara

Răspuns la discuția Debransare RADET 2017
Multumesc pentru raspuns. Ce presupune asta? Sa vorbesc cu un executor judecatoresc?
Răspuns la discuția Debransare RADET 2017
Intradevar, am eliminat numai instalatia pe orizontala. Nu am nimic impotriva sa platesc "partea comuna", tevile care trec pe la mine. Dar avand in vedere ca nu beneficiez de niste servicii bune din partea lor, mi se pare normal sa pot alege daca le vreau sau nu. Nu vreau sa platesc apa rece la pret de calda si caloriferele pe jumatate calde.
In luna August 2017 am depus dosarul de debransare Radet unde indeplineam toate conditiile impuse de ei (inclustiv sa mai fie si alte apartamente debransate). Nici pana astazi, 09.10.2017 nu am primt un raspuns. Am sunat la ei si mi-au spus ca este ceva gresit in dosar si ca o sa primesc prin posta mai multe detalii. Intre timp, am aflat ca nu a fost nicio aprobare de la Radet pentru debransare anul acesta. Eu nu mai beneficiez de caldura de la ei si nu mi se pare normal sa mai platesc atata timp cat nu incalc legea in viguare.

Daca se modifica legea, se poate modifica retroactiv? Ma gandesc ca trag de timp pentru ca vor sa dea legea sa nu se mai debranseze nimeni. Este posibil avand in vedere ca am depus dosarul pe alta lege?

Multumesc anticipat.