O prietena de familie a facut testament in favoarea unei nepoate.Intre timp nepoata a decedat.Testamentul se anuleaza de drept sau trebuie sa meraga persoana la notariat pentru a anula testamentul?
Cum ati rezolvat problema? Sunt in ac.situatie dar titlu de propr,este pe o suprafata mai mica cu 285 mp decat contract de vanzare cumparare.Proprietarul ( tatal meu ) traieste dar doreste vanzarea,Intabularea si cadastrul nu a fost facut niciodata si nici acum nu se poate.
Asa am gandit si eu dar am mai consultat un contabil care mi-a spus ca nu pot face deducerea in 2017 deoarece cheltuiala cu sanatatea nu mai este deductibila. Multumesc
Am primit de la ANAF decl.630 cu plata contrib sanatate(venituri din activ.indep.PFA) retroactiv pt anul 2012 .Eu am platit atunci pe declaratia de impunere transmisa de Casa de asigurari, Exista o diferenta de plata . Intrebarea mea este daca pot beneficia de Legea amnistiei data in 2015 .Daca platesc suma respectiva cum pot deduce cheltuiala ? O pot deduce in anul fiscal 2017, cand o platesc ?Multumesc