avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1534 soluții astăzi
Forum Activitate Gabriela.gabi

Activitate Gabriela.gabi

Nu ,nu a decedat. Inteleg ca poate face ce vrea. Mulțumesc
Nu stiu detalii deocamdata. Dar cred ca este vorba de vanzare cumpărare. Dar daca tot ati mentionat, care din ele poate fi atacat? Consider ca si noi avem dreptul la casa aceea. Nu doar sora
Ia trecut casa pe numele ei
Buna ziua. Daca mama mea a facut act pe numele surorii mele pentru casa,eu si cealaltă sora a noastra mai putem face ceva sa atacam acel act de proprietate?
Nu pot spune daca este una reală sau nu. Este conectată la priză, se rotește are ledul aprins
Iar daca ar fi una reală,în privința semnelor la intrare,acestea nu există
Bună ziua. Suntem cazați într-o pensiune si proprietarii au camera de filmat în sufrageria pensiunii. As dori sa stiu daca este legal sa fiu filmat fara consimțământul meu. Nu am fost informați de acest lucru inainte de cazare si nici nu am semnat nimic privind politica de confidențialitate. Mulțumesc
E vorba de un bloc. Am sunat la poliție și au zis ca nu are ce sa ii faca. La asa răspuns, eu ce sa fac?
Aici e problema. Ca e mâna în mână cu ei. Plus ca afla ca eu ii fac reclamație si primesc amenințări, ca data trecută. Imi e teama, normal,sunt singură cu copiii in casa.
Bună. Va rog sa ma sfătuiți, ce as putea face in situatia care se repetă. Avem un vecin foarte recalcitrant ,cu care nu Poti avea o discuție normală, de care tuturor le e frica,inclus poliției locale. Dă muzica foarte tare noaptea,numai noaptea. Nimeni nu face nimic pentru al opri. Am ajuns sa am probele medicale din cauza oboselii. Ce e de făcut?
Discuție Pensia de urmas
Bună ziua. Dacă schimb numele de familie al minorului, al cărui tata este decedat si minorul primește pensie după decesul tatălui, pensia o primește în continuare sau Nu?Mulțumesc!