avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Activitate Giorgiana123

Activitate Giorgiana123

Răspuns la discuția Concurs recrutare
Puteti demonstra că pentru ocuparea postului de Șef Dep Logistica vi s- a solicitat sa fiti absolvent de studii superioare , astfel se poate asimila perioada cât ați lucrat ca si Sef dep. Logistica, drept perioada in specialitatea studiilor . Puteti aduce la dosarul de concurs chiar si o adeverință de la societatea unde ati lucrat sef Dep Logistica, în care să se menționează că pt ocuparea funcției de șef logistică s - a solicitat studii superioare ..doar asa puteti demonstra. Succes !
Va rog, astept o îndrumare in acest sens . Multumesc
Va rog sa imi spuneti modalitatea de ocupare a unui post de Auditor intern ( funcționar public) din cadrul unei instituții publice ( ordonator secundar de credite , subordonată Min Dezvoltării Regionale ) . Este suficient Avizul obținut de la Min Dezvoltării pe baza căruia se face numirea în funcția de auditor? Sau este nevoie de organizare concurs recrutare prin ANFP ? Va multumesc
Sunt mama unui copil de 11 ani care îmi este încredințat spre creștere si educare de la data divorțului 2009, cand copilul avea trei ani. Tatăl copilului, cu care nu suntem in relatii bune, ma acuza ca eu ii interzic copilului sa meargă în week end la tata ( primul si al treilea week end este prevăzut în hotararea de divorț) , ma acuza ca eu influențez copilul sa nu păstreze legatura cu tatăl ei . Susține că mă actioneaza în instanță pentru a obține custodia copilului. Ce șanse are ? Cum ma pot apăra eu ca mama daca copilul nu dorește să meargă în vizită la tata , sa nu fiu acuzată că nu îi dau voie sa se bucure de copil ? Va rog sa imi răspundeți, va multumesc!
Buna ziua , sunt funcționar public cu norma de munca 8 ore/ zi , de profesie sunt si inginer si economist , la instituția publică lucrez la serviciul contabilitate având funcția publică de inspector superior .
Pot să mai lucrez cu contract de munca, cu încă o norma parțială de munca la o firmă privată? Mă pot angaja economist sau inginer cu contract de munca partial?