avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Activitate Reiny

Activitate Reiny

Exagerezi. E incorect mai ales că precizează că eliberarea se face DOAR PE BAZA ACTULUI DE IDENTITATE.

Un lucru e clar, WU, își încalcă partea de contract. Iar ei își scuză acțiunea prin "primul venit singurul primit" învinuind clientul, fără ca măcar să descurajeze eventuale fraude.

E ca și când aș merge la o bancă cu o copie de buletin a unui coleg, și aș face un împrumut pe numele lui. La gata, colegul este de vină, nu eu că am furat copia (precum DATELE ȘI CODUL WU), și nici banca că mi-a dat banii (verifice DATELE CARE EU PRETIND CA SUNT ALE MELE)

Deci, te rog.. Exagerezi.
Inainte de orice, va rog sa nu va exprimati intr-o privinta daca nu ati facut nici macar efortul de a verifica. Faptul ca nu cunoasteti, nu inseamna ca nu sunt "n+1"exemple.
Cum il cheama?! Conform buletinului. Puteti cere la politie urmarirea penala a celui care a intentionat sa va fraudeze. IP-ul emailurilor vor ajuta la prinderea infractorului. Nu renuntati! Va rugam sa ne tineti si pe noi la curent.
Problema nu este deloc deloc complicata. Escrocul vrea dovada: printsceen/poza in timp ce tu verifici tranzactia pe site-ul sugerat de ei, chipuile "tracking status WU"...dar site-ul e o copie. De aici ei primesc toate detaliile (inclusiv codul secret).

Cu aceste informatii in Germania la un Western Union solicita transferul de bani. Nu este obligatoriu sa prezinte ID pentru ridicarea sumei, daca detine toate detaliile (exp, dest, cod,...). Nu in Germania!
Credeti ca va despagubi? Ma indoiesc! Sunt foarte multe cazuri de genul si nimeni nu a primit nimic inapoi. Cunoasteti vreun caz ca si-au primit banii inapoi ca si despagubire?
Daca ne adunăm mai multi avem poate șansa să ne recuperăm banii. Și eu am pățit exact la fel.
Bună ziua, as dori sa știu dacă v-ați rezolvat situația amintita. Motivul pentru care îmi doresc sa știu ce s-a întâmplat e ca și eu am pățit exact la fel...