avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Activitate Florin Macreanu

Activitate Florin Macreanu

Buna ziua.
Am o poprire pe salariu de 30%, o alta poprire tot pe salariu data cu acordul meu catre o alta institutie financiara si acum am si contul bancar blocat cu o poprire da catre o alta institutie financiara care imi opreste 30% din salariul ramas si virat in cont.
Poprirea de la cardul de salariu este legala in conditiile in care la societatea la care lucrez am deja 2 popriri in cuantum de 40% si daca da cat mai are dreptul banca sa opreasca din restul de salariu primit in cont?
Buna ziua.
Ma numesc Macreanu Florin si am o problema legata de poprire.
Sunt angajat la privat si am avut o poprire pe salariu care inca nu sa achitat in suma de 30% din venit. In urma cu 3 luni am gasit contul bancar alocat de o alta poprire . Am vb cu executorul si am decis ca poprirea sa se faca tot la firma chiar daca suma depaseste 30% din venit. Astazi am gasit iarasi contul blocat de un alt executor pentru o alta creanta.
Va rog sa imi spuneti daca este legal ca suma popririlor sa depaseasca 50% din venit si daca popririle pe contul bancar se pot face fara a fi instintata si compania la care sunt angajat si eu?