avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire pe salariu si pe contul bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire pe salariu si pe contul bancar

Buna ziua.
Ma numesc Macreanu Florin si am o problema legata de poprire.
Sunt angajat la privat si am avut o poprire pe salariu care inca nu sa achitat in suma de 30% din venit. In urma cu 3 luni am gasit contul bancar alocat de o alta poprire . Am vb cu executorul si am decis ca poprirea sa se faca tot la firma chiar daca suma depaseste 30% din venit. Astazi am gasit iarasi contul blocat de un alt executor pentru o alta creanta.
Va rog sa imi spuneti daca este legal ca suma popririlor sa depaseasca 50% din venit si daca popririle pe contul bancar se pot face fara a fi instintata si compania la care sunt angajat si eu?

Alte discuții în legătură

Valoare poprire salariu pauneasca2 pauneasca2 As dori sa stiu cat se poate opri din salariul unui persoane in urma executarii silite, tinand cont ca este vorba de 2 credite facute la aceeasi banca, ... (vezi toată discuția)
Daca am deja poprire 50% din venit, este legala o alta poprire asupra contului bancar? IonutG83 IonutG83 Buna ziua. Vreau sa ma informez si eu ce se intampla in conditiile in care daca eu deja am 2 popriri active pe salariu, care totalizeaza 50% din venitul meu ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu de la 3 banci gabriela_1986 gabriela_1986 Am primit o instiintare de poprire pe salariu pentru un angajat care mai are deja 2 popriri. Este vorba de 3 credite contractate de la banci diferite, in ... (vezi toată discuția)