avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire pe salariu si pe contul bancar concomitent
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire pe salariu si pe contul bancar concomitent

Buna ziua.
Am o poprire pe salariu de 30%, o alta poprire tot pe salariu data cu acordul meu catre o alta institutie financiara si acum am si contul bancar blocat cu o poprire da catre o alta institutie financiara care imi opreste 30% din salariul ramas si virat in cont.
Poprirea de la cardul de salariu este legala in conditiile in care la societatea la care lucrez am deja 2 popriri in cuantum de 40% si daca da cat mai are dreptul banca sa opreasca din restul de salariu primit in cont?

Alte discuții în legătură

2 propiri de acelasi executor theeyebt theeyebt Buna ziua ! Am o intrebare cat la suta din salar poate un executor sa imi opreasca din cate stiu eu 30 % sau maixim 50 %? Acum 20 de zile am primit ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu alexandraconstantinescu01 alexandraconstantinescu01 Buna ziua! Am fost in creștere copil, am un credit la banca din cauza problemelor financiare am rămas in urma cu ratele, acum când m,am întors la serviciu ... (vezi toată discuția)
Poprire, deblocare cont soaresiluna soaresiluna Buna ziua. Daca am doua popriri pe salariu si de la un alt executor mi s-a facut blocare de card unde imi intra ce ramane din salariu dupa popriri, se poate ... (vezi toată discuția)