Bună ziua.Sunt pensionata anticipat din 2020.Am născut și crescut 2 copii.Din septembrie pot beneficia de reducerea perioadei de pensie anticipatata cu un an?Mentionez ca în octombrie 2025 voi trece la pensie normala de virsta.
Bună ziua.Sunt pensionata anticipat parțial.In octombrie 2025 urmează sa întru la pensie limita de virsta.Am 2 copii si am lucrat 37 ani 10 luni.Pot beneficia de reducerea vârstei cu un an pentru ca am crescut 2 copii..Adică, pot trece la limita de virsta începând cu octombrie 2024.
Buna ziua.In 30 octombrie 2020 m-am pensionat anticipat partial cu 5 ani mai devreme la virsta 57 ani si 5 luni cu o vechime de 37ani,9 luni,20 zile.In decembrie 2020 localitatea in care locuiesc respectiv Târgoviște a intrat pe lista localităților ce sunt poluate.Am primit adeverința din care reiese ca locuiesc de 40 ani in aceasta localitate.Avind in vedere ca nu sunt pensionata la limita de virsta,pot beneficia de legea 263/2010.În octombrie 2023 pot trece la pensia limita de virsta reducînd perioada de penalizare?Multumesc anticipat.