avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua.In 30 octombrie 2020 m-am pensionat ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua.In 30 octombrie 2020 m-am pensionat anticipat partial ...

Buna ziua.In 30 octombrie 2020 m-am pensionat anticipat partial cu 5 ani mai devreme la virsta 57 ani si 5 luni cu o vechime de 37ani,9 luni,20 zile.In decembrie 2020 localitatea in care locuiesc respectiv Târgoviște a intrat pe lista localităților ce sunt poluate.Am primit adeverința din care reiese ca locuiesc de 40 ani in aceasta localitate.Avind in vedere ca nu sunt pensionata la limita de virsta,pot beneficia de legea 263/2010.În octombrie 2023 pot trece la pensia limita de virsta reducînd perioada de penalizare?Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 22 August 2023
nicoletapirvulescu@yahoo.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 19:20, 22 August 2023
Nu.De la pensie anticipată parțială cu penalizare nu se mai poate trece la cea fără penalizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog un barbat nascut la data de 10.01.1959 cand ... lyly64 lyly64 Buna ziua, va rog un barbat nascut la data de 10.01.1959 cand are dreptul sa iasa la pensie dar in cazul unei femei nascute la data de 20.06.1961( cu 3 ... (vezi toată discuția)
Decizie pensie anticipata l 212 /2023 aurica.slatineanu aurica.slatineanu bună ziua legea 212 /2023, prevede ca persoanele care au locuit 30 de ani în zonele prevăzute , eu locuiesc la Tulcea, “beneficiază de reducerea ... (vezi toată discuția)
Dreptul la pensionare genesgianina genesgianina o femeie in varsta de 51 ani cu o vechime in munca de 37 ani fara intrerupere are dreptul sa se pensioneze? unde ne putem adresa ? (vezi toată discuția)