avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua.Sunt pensionata anticipat parțial.In ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua.Sunt pensionata anticipat parțial.In octombrie 2025 ...

Bună ziua.Sunt pensionata anticipat parțial.In octombrie 2025 urmează sa întru la pensie limita de virsta.Am 2 copii si am lucrat 37 ani 10 luni.Pot beneficia de reducerea vârstei cu un an pentru ca am crescut 2 copii..Adică, pot trece la limita de virsta începând cu octombrie 2024.

Alte discuții în legătură

Ce acte sunt necesare pentru reducerea virstei de pensionare ... Teoca N Teoca N Ce acte sunt necesare pentru reducerea virstei de pensionare la mame cu copii(2am)? Si care sunt conditiile? Nascuta in 25 dec.1962 la pensie anticipata din ... (vezi toată discuția)
Pot iesi la pensie? alinabad alinabad IN MAI IMPLINESC 55 DE ANI. AM 3 COPII. CEI DE LA CASA DE PENSII MI-AI-U CALCULAT VECHIMEA SI MI-AU SPUS CA AM 35 DE ANI SI 2 LUNI. CAND POT IESI LA PENSIE? (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata lascarica lascarica Buna seara.Ma puteti ajuta cu un sfat? Am varsta de 57 ani si 2 luni,total stagiu de cotizare realizat este de 37 ani 5 luni iar din ianuarie 2003 sunt ... (vezi toată discuția)