Daca nu am fost angajat pt. o perioada mai mare de 12 luni, iar in toata aceasta perioada nu am platit asigurarea de sanatate si nu am beneficiat nici de ajutor de somaj, insa luna aceasta urmeaza sa ma reangajez, cat anume trebuie sa platesc pt. a redeveni asigurat? Trebuie DOAR sa achit lunar de acum incolo contributiile? Trebuie sa achit ultimele 6 luni calculate la nivelul salarial minim? Trebuie sa achit ultimele 6 luni calculate la nivelul salarial pe care il voi avea incepand de luna aceasta?
In contractul de abonament cu firma S.C. LaFantana S.R.L. este mentionata o clauza conform careia ei pot sa elibereze o factura si sa te oblige la plata acelei facturi - indiferent daca ai beneficiat sau nu de produsele respective lunii de abonament facturate.
Cat de legala este aceasta clauza?
Va intreb pentru ca in ultimul timp am fost amenintat de mai multe ori cu inaintarea unui proces de judecata improtriva mea in cazul in care nu voi fi de acord sa achit 3 facturi pentru care nu am primit produsele - deoarece in lunile respective nu am avut nevoie de ele.
Ba mai mult, mi s-a comunicat ca, indiferent daca voi efectua plata facturilor, produsele respective nu vor mai fi livrate deloc.
Cu alte cuvinte vor sa efectuez plata unor facturi pentru care nu au fost livrate si nici nu vor fi vreodata livrate produsele..