avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Clauze contractuale abuzive LaFantana S.R.L.
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Clauze contractuale abuzive LaFantana S.R.L.

Buna ziua,

In contractul de abonament cu firma S.C. LaFantana S.R.L. este mentionata o clauza conform careia ei pot sa elibereze o factura si sa te oblige la plata acelei facturi - indiferent daca ai beneficiat sau nu de produsele respective lunii de abonament facturate.

Cat de legala este aceasta clauza?

Va intreb pentru ca in ultimul timp am fost amenintat de mai multe ori cu inaintarea unui proces de judecata improtriva mea in cazul in care nu voi fi de acord sa achit 3 facturi pentru care nu am primit produsele - deoarece in lunile respective nu am avut nevoie de ele.

Ba mai mult, mi s-a comunicat ca, indiferent daca voi efectua plata facturilor, produsele respective nu vor mai fi livrate deloc.

Cu alte cuvinte vor sa efectuez plata unor facturi pentru care nu au fost livrate si nici nu vor fi vreodata livrate produsele..

Ce parere aveti, sunt legale aceste clauze?
Ultima modificare: Joi, 19 Octombrie 2017
zag.eduard, utilizator
Cel mai recent răspuns: zag.eduard , utilizator 16:37, 19 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta dreptul muncii Oanastefania Oanastefania Ma poate ajuta cineva cu rezolvarea acestei spete? La data de 01.11.2013 administratorul S.C. XY S.R.L., societate cu activitate de distribuţie produse ... (vezi toată discuția)
Activitati comerciale efectuate dupa deschiderea procedurii de insolventa ADELA STROE ADELA STROE as vrea sa stii in ce conditii si ce activitati comerciale mai poate efectua o societate comerciala asupra careia s-a deschis procedura insolventei si cine mai ... (vezi toată discuția)
Penalităţi, daune-interese, contract furnizare produse. neintelegere articol contract Grigore40 Grigore40 Referitor la acest articol - Art. 15. Penalităţi, daune-interese <(1) în cazul în care Furnizorul nu reuşeşte să îşi îndeplinească obligaţiile ... (vezi toată discuția)