Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns sunt disperata. Vreau sa divortez de sotul meu avem impreuna un copil de 1 an o casa o masina. Noi nu suntem nici unul angajati. El muncind ca sofer la un prieten si "intretinand" familia iar eu am grija de niste case fac curatenie. Eu vreau sa divortez pentru ca sunt neînțelegeri si jigniri, alcool si placări dese de acasa noaptea pe la baruri. Vreau ca fetita sa stea cu mine dar sunt interesata daca in urma divortului este vreo problema ca eu nu am venit. Daca nici el nu are din ce va plati pensia alimentara?
Va mulțumesc din suflet
Buna ziua. Cu 2 ani in urma sotul meu a depus acte la primarie pentru acordarea de teren prin legea 15/2003 in luna martie 2015 a primit acest teren care este pe numele lui de dare in folosinta. In iulie 2015 ne.am casatorit si am inceput construcția casei cu bani pe cate i.am castigat muncind in germania amandoi care in prezent este gata. Noi avem o fetita de 1 an dar nu ne mai intelegem vrand sa divortam. Intrebarea este casa se imparte avand in vedere ca toate actele sunt pe numele lui ?