avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

Buna ziua. Cu 2 ani in urma sotul meu a depus acte la primarie pentru acordarea de teren prin legea 15/2003 in luna martie 2015 a primit acest teren care este pe numele lui de dare in folosinta. In iulie 2015 ne.am casatorit si am inceput construcția casei cu bani pe cate i.am castigat muncind in germania amandoi care in prezent este gata. Noi avem o fetita de 1 an dar nu ne mai intelegem vrand sa divortam. Intrebarea este casa se imparte avand in vedere ca toate actele sunt pe numele lui ?

Alte discuții în legătură

Buna dimineața, ma confrunt cu următoarea problema. viitorul ... Angela77 Angela77 Buna dimineața, Ma confrunt cu următoarea problema. Viitorul sot a primit de la primarie un loc pentru construcție, in momentul când el a depus ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa camelia_b camelia_b Buna, Vreau sa stiu ce solutie exista ca atunci cand vom intabula casa construita de mine si sotul meu, pe actul de proprietate sa fim amandoi trecuti. ... (vezi toată discuția)
Schimbarea propetarului unui teren oferit in baza legii nr.15/2003 cristina_flmn cristina_flmn As dori sa stiu daca pentru terenurile acordate tinerilor sub 35 de ani in în baza Legii nr. 15/2003 exista vreo forma legala prin care titularul, dupa ... (vezi toată discuția)