Buna dimineața,
Ma confrunt cu următoarea problema.
Viitorul sot a primit de la primarie un loc pentru construcție, in momentul când el a depus cererea noi nu eram împreună iar anul acesta ne.am decis sa facem o casa pe acel loc doar ca vorbind inainte despre asta ne pusesem deacord sa fim amândoi pe actele casei....Ceea ce eu nu înțeleg si el se tot "eschivează " este ca acum el susține ca nu se poate sa fim amândoi proprietari al casei pentru ca eu nu sunt din comuna de unde este el si ca doar dacă eram de acolo se putea.. ....as vrea sa ma ajuți va rog frumos cu niște răspunsuri clare.....daca se poate sau nu
Va mulțumesc
Nu are absolut nicio legătură.
Gaditi-va logic: dacă dvs stați în Sibiu, de exemplu și vreți sa va faceți o casa la Timișoara, nu se poate obține autorizație de construire, decât dacă sunteți din Timișoara?
Prietenul dvs vrea sa tragă de timp și sa obțină autorizația de construire doar pe numele sau.
Terenul îl avea deja, ceea ce înseamnă că imobilul va fi bun propriu.
De preferat ar fi sa va căsătoriți înainte sa obțină autorizația de construire. Fiind eliberata în timpul căsătoriei, chiar dacă este doar pe numele lui, casa va fi bun comun.
Intabulare casa
camelia_b
Buna,
Vreau sa stiu ce solutie exista ca atunci cand vom intabula casa construita de mine si sotul meu, pe actul de proprietate sa fim amandoi trecuti. ... (vezi toată discuția)