Buna dimineața! Am.si eu o intrebare care nu m a lamurit pana acum daca de la 1 ianuarie 2018 sunt descoperita la sanatate intrucat mi s a terminat somajul eu voi plati la dr absolut tot?! Iar dacă da cum se procedeaza? Sau ce ar trebui sa fac sa nu platesc?!
Am fost in somaj in perioada 1ianuarie2017 31 decembrie 2017 dupa 14 ani 9 luni si 20 de zile .in perioda 8 aprilie 2002 -31decembrie 2016 am lucrat in acceasi firma dar inchizandu se ne a dat in somaj..Eu ar urma sa nasc in luna septembrie 2018
Buna ziua am si eu o intrebare daca in ultimile 12 luni am fost in somaj in luna ianuarie 2018 am semnat actele ca s a terminat iar ulterior aflu ca sunt însărcinată mai pot face ceva ? Mentionez ca inca nu au trecut cele 30 de zile dupa somaj. Iar de angajat nici nu cred ca ar dori cineva sa angajeze. Dar sa beneficiez de SĂNĂTATE cum as putea face? Va mulțumesc frumos!
Buna ziua am o intrebare fiul sotului meu mai poate primi pensie alimentara de la mama lui daca a implinit 18 ani? Si daca da va rog sa mi spuneti cum se procedează! Mentionez ca sta la tatal lui a fost dat lui deoarece mama lor ( 2 copii) a renuntat la ei si urmeaza cursurile liceului la zi ! Va multumesc!