avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Platesti toate consultatiile la dr daca nu ai loc de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Platesti toate consultatiile la dr daca nu ai loc de munca?

Buna dimineața! Am.si eu o intrebare care nu m a lamurit pana acum daca de la 1 ianuarie 2018 sunt descoperita la sanatate intrucat mi s a terminat somajul eu voi plati la dr absolut tot?! Iar dacă da cum se procedeaza? Sau ce ar trebui sa fac sa nu platesc?!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:23, 30 Ianuarie 2018
Puteti fi coasigurat la sanatate, daca sotul plateste CASS.
Dar daca nu esti casatorita legitim in acest caz ce fc?!!
Platiti contributia de asigurari de sanatate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea de sanatate dupa somaj stocarica stocarica 1). Am terminat somajul la 01.08.\'\'12. Am mers la CNAS Bz pentru plata asigurarii, unde mi s-a cerut suma 350Ron.Este corect? Stiam ca suma lunara aferenta ... (vezi toată discuția)
Pfa in impas arg ramona arg ramona buna seara.sunt pfa,iar sotul meu lucreaza.sunt coasigurat la casa de sanatate prin el.trebuie sa-mi platesc si eu individual la cnsas?am pfa-ul de 5 ani si ... (vezi toată discuția)
Nu am niciun venit - unde si cat trebuie sa platesc sanatatea? Adriana68 Adriana68 Am terminat perioada de somaj, nu am niciun venit si ca sa pot beneficia in continuare de asigurarile sociale, va intreb unde si ce suma ar trebui sa achit ... (vezi toată discuția)