Bună ziua! Daca mă poate lamuri cineva va rog! In urma cu 11 ani am primit o amenda pt o cearta cu vecinul.Amenda de 200 lei menționez că am ignorat și nu am plătit.Am primit în urma cu câteva zile un plic de la primărie în care există o somație și un titlu de executare silita.In tot acest timp nu am primit nicio înștiințare de plata absolut nimic.Intrebarea e dacă e legal ? Din câte știu dacă în cinci ani nu fac demersuri legale pt recuperarea datorie aceasta se prescrie.Multumesc și sper să mă ajute cineva cu o informație concretă.
Nu știu cum să procedez deoarece mă amenința mereu că ei mă dau afara mă simt în nesiguranță tot timpul îmi e greu după ce am investit o grămadă de bani și munca să mă trezesc pe drumuri.Am și doi copii
Pai cum doar cum au zis că nu au pretenții la fel spun că vor să mă evacueze doi dintre ei.Nu știu cum să formulez exact întrebarea.Adica până acum au zis că nu au pretenții și acum dupa unele mici divergente mă ameninta că mă dau afara.
Mulțumesc! Mai e ceva , frați mă tot amenință că mă dau afara din casa , poate face asta ? e posibil ? In camerele in care locuiesc am investit f multi bani am renovat totul.
Buna ziua! Tatăl meu a decedat în urma cu multi ani în casa părintească am rămas eu cu mama .Mai suntem 4 frați și o sară decedată .In ce condiții as putea rămâne în casa părintească ,cum se împarte legal? Mulțumesc!
Mulțumesc pentru răspuns! In urma sesizării făcute la DSP am primit răspuns că, acestuia i sa comunicat normele de igiena și sănătate fara a i se impune o somație pur și simplu doar că i sa comunicat
Care sunt procedurile legale în astfel de cazuri? Mulțumesc!