avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua! Daca mă poate lamuri cineva va rog! In ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua! Daca mă poate lamuri cineva va rog! In urma cu 11 ...

Bună ziua! Daca mă poate lamuri cineva va rog! In urma cu 11 ani am primit o amenda pt o cearta cu vecinul.Amenda de 200 lei menționez că am ignorat și nu am plătit.Am primit în urma cu câteva zile un plic de la primărie în care există o somație și un titlu de executare silita.In tot acest timp nu am primit nicio înștiințare de plata absolut nimic.Intrebarea e dacă e legal ? Din câte știu dacă în cinci ani nu fac demersuri legale pt recuperarea datorie aceasta se prescrie.Multumesc și sper să mă ajute cineva cu o informație concretă.
Ultima modificare: Luni, 9 Decembrie 2024
jonhiblazze115, utilizator
Nu se prescrie singura , ci doar daca o instanta constata prescrierea la cerere. Fie achitato, fie contestatie la executare. Cam mica suma pentru asta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, soțul meu a primit după 5 ani o înștiințare ... danielamoldovanu danielamoldovanu Bună ziua, Soțul meu a primit după 5 ani o înștiințare de executare silita cu popriri pt un împrumut de 250 lei la Feratum, ajuns dublu cu penalizări ... (vezi toată discuția)
In cat timp se prescrie o datorie ? tatăl meu care a decedat ... scoica_80 scoica_80 In cat timp se prescrie o datorie ? Tatăl meu care a decedat în 2017 a avut o datorie la BancPost din anul 2002(pe care el susținea că a platit-o,dar cum ... (vezi toată discuția)
Pfa instintare plata contributii sanatate pe 5 ani Mainerici  Ctin Mainerici Ctin pfa -taximetrie a primit instiintare privind plata pe ultimi 5 ani din urma,exista vreo modalitate de contestare/ (vezi toată discuția)