avocatcamelia a scris:
Este obligatorie plata contributiei la fondul de sanatate.
Se pot contesta penalitatile in situatia in care nu s-a primit decizia de impunere pentru fiecare an, conform codului fiscal. Penalitatile se calculeaza de la data primirii deciziei de impunere.
Se poate face contestatie si la suma datorata daca ati primit doar titlu executoriu si nu si decizia de impunere.
Buna ziua,
Ma aflu intr-o situatie foarte similara cu cea de mai sus.
In data de 19.09.2011 data postei, am ridicat un plic in nume propriu (fara stampila pfa), care s-a dovedit a fi de la de la fisc, si care ma instiinta ca sunt executat silit pentru neplata impozitului forfetar calculat din 2009 martie pana in prezent, penalitatile ridicandu-se astfel la halucinanta suma de 5660 lei. Foarte probabil ca dupa acelas algoritm voi primi si pentru neplata contributiilor sociale un astfel de plic.
Mentionez ca nu am primit/ ridicat niciodata niciun plic si nicio instiintare cu privire la situatia pfa-lui de la organul fiscal.
Doresc sa depun contestatie la tribunal prin intermediul unui avocat, motiv pentru care va rog respectuos sa-mi spuneti daca sunt sanse de castig si ce ar mai trebui sa am in vedere
Va multumesc
Alexandru V.
Prescrierea datoriilor mai vechi de cinci ani se poate produce daca cei de la fisc nu procedat la executarea silita inainte de expirarea perioadei de prescriptie.
Mai inatai va adresati la cei de la fisc.
~ final discuție ~