Întrebarea mea este cum sa procedam în continuare, menționez ca persoana care sa ocupat cu întocmirea formularelor și trimiterea lor mi-a spus ca a bifat și pt fotoliu, ce putem face ca să primim și acel fotoliu.
Lucram cu program part time la aceasta firma, problema a fost ca sotul meu are probleme mari de sanatate eu fiindui asistent personal pt ca el are handicap gr 1 , problemele de sanatate s-au agravat si i-am comunicat patroanei ca nu pot sa mai contnui sa lucrez nu pt sa reproduc ce a fost la gura ei pacat de scoala care a facut-o ca are limbaj de mahala pintre altele mi-a spus ca nu imi da ultimul salariu .Am fost vineri sa imi iau bani si binenteles ca nu mi-a fost dati a facut alt scandal si mi-a spus sa ma duc luni eu sa va spun drept nu cred ca mi da ci doar vrea sa isi bat a joc . Pot sa va mai spun ca nici concediu nu l-am luat pe anul acesta, ce pot sa fac in situatia in care ma pune pe drumuri mereu ( sotul meu este in spital a suferit o amputatie a degetului mare de la piciorul sting ) iar eu trebuie sa il ingrijesc.