avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Activitate Eli 64

Activitate Eli 64

Întrebarea mea este cum sa procedam în continuare, menționez ca persoana care sa ocupat cu întocmirea formularelor și trimiterea lor mi-a spus ca a bifat și pt fotoliu, ce putem face ca să primim și acel fotoliu.
Lucram cu program part time la aceasta firma, problema a fost ca sotul meu are probleme mari de sanatate eu fiindui asistent personal pt ca el are handicap gr 1 , problemele de sanatate s-au agravat si i-am comunicat patroanei ca nu pot sa mai contnui sa lucrez nu pt sa reproduc ce a fost la gura ei pacat de scoala care a facut-o ca are limbaj de mahala pintre altele mi-a spus ca nu imi da ultimul salariu .Am fost vineri sa imi iau bani si binenteles ca nu mi-a fost dati a facut alt scandal si mi-a spus sa ma duc luni eu sa va spun drept nu cred ca mi da ci doar vrea sa isi bat a joc . Pot sa va mai spun ca nici concediu nu l-am luat pe anul acesta, ce pot sa fac in situatia in care ma pune pe drumuri mereu ( sotul meu este in spital a suferit o amputatie a degetului mare de la piciorul sting ) iar eu trebuie sa il ingrijesc.