Va multumesc pentru raspuns...dar daca merg la executor si ii propun sa semnam un acord de plata lunar pe o suma X, creditorul sa zicem ca este de acord...in momentul in care acordul este semnat, executorul mai poate trimite la firma sau la banca poprirea pe salar?? Spun asta in ideea in care rata pe care as fixa-o ar fii mai mica decat posibila poprire de 1/3 din salar...are vreo valoare daca as semna o astfel de intelegere?? Sau pur si simplu sa nu fac nici un demers si sa astept sa ma gaseasca ca nou angajat si sa imi popreasca salariul ??? Va multumesc anticipat...
Va multumesc pentru raspuns...ideea era ca de cand am fost ultima oara salariat si am facut ultima plata adica ianuarie 2015 nu am primit nici un telefon, nici o somatie de plata, absolut nimic nici de la creditor, nici de la executor....sa inteleg ca nu ii mai intereseaza dosarul??? Asta este marea mea nelamurire...sau pur si simplu nu se streseaza, asteapta sa ma reangajez la un anumit moment si au siguranta ca imi vor popri salariul???
Buna ziua...in luna septembrie 2013 am fost executat silit pentru un credit neachitat...in luna februarie 2014 am primit la firma unde lucram poprire pe salar...mi s-a virat 1/3 din salar conform prevederilor legale pana in luna ianuarie 2015 cand am plecat din acea firma...ulterior am fost plecat din tara si nu am mai fost notificat in nici un fel de catre executorul judecatoresc...urmeaza sa ma angajez incepand cu data de 1 noiembrie 2017 la o alta firma aici in tara...intrebarea mea este : ce ma sfatuiti sa fac??? Sa incerc sa fac o intelegere cu executorul pe o anumita suma de bani pe care sa o platesc lunar ca sa nu mai imi trimita poprire la noua firma??? Avand in vedere ca nu am mai efectuat plati catre executor din ianuarie 2015 exista posibilitatea sa astept pana in ianuarie 2018 sa se implineasca perioada de 3 ani de prescriptie a executarii, iar ulterior daca imi popreste salariul sa fac contestatie la executare deoarece a depasit perioada de 3 ani in care eu nu am mai efectuat plati???? Cum ar fii mai bine sa procedez?? Sa fac o intelegere amiabila cu executorul sau sa sper ca fiind un dosar mai vechi sa existe posibilitatea sa nu ma gaseasca ca nou angajat pana in ianuarie 2018 si sa imi trimita poprirea pe salar??? Va multumesc anticipat.
Buna ziua...am fost executat silit în anul 2013...mi s-a pus poprire pe salariu la firma la care am lucrat pana în ianuarie 2015, atunci cand am facut si ultima plata catre executor...ulterior am plecat din tara si m-am intors recent...urmeaza sa ma angajez la o alta firma...executarea silita continua si in momentul de fata??? Mentionez ca in tot acest timp nu am fost notificat de catre executor in nici un fel...mai sunt urmarit pentru restul sumei de plata avand in vedere ca in ianuarie 2018 s-ar implini 3 ani de cand am facut ultima plata catre executor? Va multumesc anticipat.